Bedrijfstrainingen

BedrijfstrainingenJungen Mediations heeft vanuit haar beroepsmatige professie een gedegen opleiding genoten in geweldloze communicatie en conflicthantering. Dat in combinatie met de jarenlange ervaring in het bedrijfsleven zorgt ervoor dat wij optimale trainingen op het communicatieve vlak kunnen verzorgen voor uw onderneming. Wij hebben voor u de volgende trainingen in ons assortiment:


            Team & Conflictcoaching

            Het mooie aan werken in teams is de 'teamgeest' die heerst en de diversiteit aan mensen. Dat zorgt er tegelijkertijd voor dat er                             verschillende  dynamieken ontstaan waardoor teams onderling en binnen het team de teamleden elkaar niet altijd begijpen. Wij                           coachen teams zonder bemoeizucht en begeleiden het teamproces middels verschillende technnieken op een interactieve manier,                     waardoor de wensen van het team en de doelstelling het beste naar voren komen. Indien er een conflict binnen het team is dan zorgen             wij ervoor dat dat binnen de juiste contractering en binnen de juiste kaders van het team proces aandacht krijgt.

         

            Training Mediationvaardigheden

            In deze training behandelen wij gesprekstechnieken zodat op een geweldloze wijze communicatie plaatsvindt. Deze training is voora   l               geschikt voor professionals welke veel in aanraking komen met conflictsituaties zoals bijvoorbeeld hulpverleners, jeugd- of                                     jongerenwerkers of maatschappelijk werkers. De training wordt op maat gemaakt afhankelijk van de behoefte en de sector.


            Training Klantgericht Communiceren

            In deze training komt onder andere de geweldloze communicatie van Rosenberg aan bod. Ook worden verschillende                                               klantbenaderingen behandeld, diverse vraagtechnieken geoefend en het omgaan met weerstand/klachten. Naast de theorie, is een                     praktijkoefening onderdeel van  de training. Deze training is met name geschikt voor medewerkers die veelvuldig klantcontact hebben.               Bijvoorbeeld medewerkers van klantcontact centra.


 Training Conflicthantering Management

  Deze training wordt vooral verzorgd voor managers die in verband met hun functie temaken krijgen met conflicten op de werkvloer.       Dat kan zijn enerzijds tussen de medewerkers onderling of anderzijds tussen het management en de medewerker. Het doel is onder       andere om arbeidsconflicten te voorkomen. Deze training geeft inzicht in de verschillende conflicthanteringstijlen, maakt een                     persoonlijke analyse en geeft praktische handvaten om het gesprek met de conflictpartijen aan te gaan. Ook hier is een                               praktijkoefening onderdeel van de training.


Informatie

Voor meer informatie en een offerte op maat voor uw onderneming, kunt u graag contact  opnemen via Info@Jungenmediations.nl of maakt u een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek.


Ons kantoor:


Jungen Mediations & Coaching

Oliemolenstraat 60

6416 CB Heerlen


Tel. 06-53616031

E-mail: Info@Jungenmediations.nl

Maak een afspraak:


Stuur ons een e-mail of bel ons voor een vrijblijvend introductiegesprek


Volg ons:


Jungen Mediations is ook actief op de social media kanalen, volg ons voor meer informatie.

Copyright © All Rights Reserved